Palvelut

Autojen käsipesu

Autojen sisätilojen pesu

Vahaus

Kiillotus

Moottorinpesu

Raskaan kaluston pesu


Wasa CarWash tarjoaa raskaan kaluston pesut luotettavasti ja sopivaan hintaan Vaasassa. Palvelemme joustavasti kuljetusalan yritysten ja muiden raskaan kaluston käyttäjien aikataulujen mukaan. Olemme erikoistuneet raskaan ajoneuvokaluston pesuun, puhdistukseen ja desinfiointiin. Pesulamme löytyvät tehokkaat kuumavesipesurit käsinpesua varten.Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia pesulapalveluja. Olipa ajoneuvosi minkä kokoinen tai muotoinen tahansa, meillä se puhdistuu näppärästi. Pesuissa käytettävät pesuaineet ovat ympäristöystävällisiä ja täysin turvallisia pestäville pinnoille. Luotettavan pesutuloksen lisäksi valttimme on mukava ja rento ilmapiiri. Soita ja pyydä tarjousta.

Muistathan varmistaa aikasi aina ottamalla meihin yhteyttä etukäteen.

Kestopinnoite


Silver pinnoitteiden valmistaja, Autosmart on yksi Euroopan johtavia ammattikäyttöön tarkoitettujen autonhoitotuotteiden valmistajia. AUTOSMART on saanut tunnetut ISO 9001, ISO14001 ja EMAUS laatu-ympäristösertifikaatit.

Silver Seal Nano 2K pinnoite muodostavat erittäin kovan pinnan joka suojaa maali- ja lakkapintaa suolalta, saasteilta, osittain mekaaniselta kulutukselta, UV-auringonvalolta ja puhdistusaineilta. Tämä tarkoittaa että maali- ja lakkapinta suojataan ulkoisten tekijöiden vaikutuksilta ja se säilyttää kiiltonsa jopa 10 kertaa pidempään käsittelemättömään pintaan verrattuna. Tämän lisäksi erittäin helppohoitoinen.

Silver Seal Nano 2K on 2-komponenttinen pinnoiteaine jonka tarkoituksena on varmistaa maksimaalinen suoja, valmistuksessa on hyödennetty uusinta nanotekniikkaa.

Silver Seal Nano 2K auttaa säilyttämään maali- ja lakkapinnan alkuperäisen värisävyn ja kirkkauden erittäin pitkäaikaisesti ja se on kehitetty kestämään pohjoisen rankkoja sääolosuhteita, kesto jopa 36kk. Käsittelystä annetaan kirjallinen takuutodistus. Maalipinnan vahingoittaminen esim. kolari, vakuutusyhtiö korvaa uuden pinnoitteen uuteen maalattuun pintaan.

Pinnoite kuivuu ja kovettuu vuorokauden ajan lämpimässä tiloissa. Käsittelyn jälkeisen kahden viikon aikana tulisi välittää kemiallista auton pesua. Vesipesu voidaan suorittaa. Tuote jatkaa kovettumista kahden viikon ajan.

Jatkossa suosittelemme pesua käsin ammattimaisissa käsin pesu pisteissä (esimerkki Wasa Car Wash), näiden ansiosta saadaan lakkapinta puhdistettua hellävaraisesti ilman voimakasta hankausta. Suosittelemme välttämään harjakoneissa käyntiä niiden aiheuttaman voimakkaan hankauksen johdosta. 12 kk jälkeen WasaCarcleanin henkilökunta tarkistaa maalipinnan autollesi.

Kiveniskujenkorjaus


Korjauksessa käytetään erikoismaalimassoja jolla kiven aiheuttama vaurio täytetään omaa sävyä noudattamalla. Korjauksen ansiosta vauriokohdat saadaan lähes huomaamattomaksi. Myös naarmut sekä kolhut saadaan korjattua kätevästi.

Ota yhteyttä!