Tjänster

Biltvätt för hand

Invändig biltvätt

Vaxning

Vaxförsegling

Motortvätt

Tvätt av tunga fordon och långtradare


Wasa CarWash erbjuder pålitlig och förmånlig tvätt av tunga fordon i Vasa. Vi betjänar företag inom transportbranschen och andra användare av tunga fordon smidigt enligt deras tidtabell. Vi har specialiserat oss på tvätt, rengöring och desinficering av tunga fordon. Vid vår tvätt finns effektiva varmvattentvättar för handtvätt. Vi erbjuder våra kunder mångsidiga tvätt-tjänster. Hos oss blir ditt fordon behändigt rent oberoende av dess storlek eller form. De tvättmedel som används vid tvätt är miljövänliga och fullständigt säkra för de ytor som skall tvättas. Förutom ett pålitligt tvättresultat är den trevliga och avslappnade stämningen ett av våra trumfkort. Ring och be om ett erbjudande.

Du kommer väl ihåg att försäkra dig om en tid genom att alltid kontakta oss på förhand.

Glansförsegling


Silver beläggningarnas tillverkare Autosmart är en av europas ledande tillverkare för bilvårdsprodukter ämnade för professionellt bruk. Autosmart har erhållit miljöcertifikaten ISO 9001, ISO 14001 och EMAUS. Silver Seal Nano 2K glansbeläggning bildar en extremt stark yta som skyddar lacken och färgen från vägsalt, föroreningar, mekaniska påfrestningar, UV-strålning och kemikalier. Detta betyder att färgen och lacken skyddas mot yttre faktorer och bibehåller sin glans upp till 10 gånger längre än en obehandlad yta, dessutom är ytan ytterst lättskött.

Silver Seal Nano 2K är en 2-komponents produkt som framställts med hjälp av den senaste nanotekniken för att uppnå maximal skyddsnivå.

Silver Seal Nano 2K bidrar till att mycket långvarigt upprätthålla färg- och lackytans ursprungliga färgton och ljusstyrka. Silver Seal Nano 2K är utveckalt för det nordiska klimatets påfrestningar med en hållbarhet upp till 36 månader. Garantibevis på glansförseglingen ges efter behandlingen och ifall färgytan skadas, t.ex vid en krock ersätter försäkringsbolaget glansförseglingen för den nymålade ytan.

Glansförseglingen torkar och härdar under ett dygn i varma utrymmen. Glansförseglingen fortsätter att härda i två veckor efter behandlingen, under denna tid bör man undvika att tvätta bilen med kemikalier, vattentvätt går bra.

I fortsättningen rekommenderar vi professionell handtvätt av bilen, vid t.ex Wasa Car Wash, för att så skonsamt som möjligt tvätta lackytan utan onödiga friktioner. Vi rekommenderar också att unvika besök vid automatiska biltvättar med borstar eftersom dessa orsakar starka friktioner som tär på ytan.

Reparationer av stenskott


Vi reparerar skador av stenskott. Vid reparationen används en specialmassa med samma ton som bilen. De skadade områdena blir så gott som osynliga. Även repor och bucklor kan repareras.

Ta kontakt!